Over ons

Welkom bij Plantenkwekerij Mallens

Bij ons bent u aan het goede adres voor alle soorten bomen, struiken en vaste planten. Wij leveren planten tegen zeer aantrekkelijke groothandelsprijzen. De meeste planten komen uit eigen kwekerij.Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen.Via de site kunt u planten bestellen. Mocht u niet de juiste plant of boom vinden of heeft u vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij kunnen de boom of plant daarna altijd voor u leveren. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en voor u een totaalpakket te leveren. Wij leveren aan particulieren, hoveniers, groothandel en tuincentra. Voor prijsinformatie en eventuele zoeklijsten mail of fax ons.

Onze geschiedenis

Plantenkwekerij N. Mallens is het bedrijf van Niels Mallens. Het bedrijf is opgericht in 2007 en groeit nog elke dag. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant, in het dorpje Biezenmortel. De kwekerij ligt op 5 minuten van de N65. (Tilburg- Den Bosch) Na twee jaar als accountmanager op een toonaangevende boomkwekerij in Nederland te hebben gewerkt heeft Niels de stap gemaakt volledig voor zichzelf te gaan werken.

Wat wij doen

Via deze website willen wij laten zien wie wij zijn en wat we doen. Via de site kunt u planten bestellen. Mocht u niet de juiste plant of boom vinden of heeft u vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij kunnen de boom of plant daarna altijd voor u leveren. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van haagplanten en voor u een totaalpakket te leveren. Wij leveren aan particulieren, hoveniers, groothandel en tuincentra. Voor prijsinformatie en eventuele zoeklijsten mail of fax ons.

Wij vragen u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek te bellen of de planten op voorraad zijn en er iemand aanwezig is.